• Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

hand.png
Obveščamo vas, da je vstop v objekte zdravstvenega doma in zdravstvenih postaj omejen.
Dovoljen je le NAROČENIM pacientom.

 

V kolikor ste bili v zadnjih 14 dneh v stiku z osebo, ki ima postavljen sum ali potrjeno okužbo s koronavirusom, ali imate povišano telesno temperaturo (enako ali višjo od 37 stopinj Celzija), ste nahodni, kašljate, imate bolečine v grlu/žrelu, bolečine v mišicah, prebavne težave (bruhanje drisko), ali ste bili v stiku z osebo, ki ima takšne težave, pred vstopom v zdravstveni dom, POKLIČITE SVOJEGA IZBRANEGA ZDRAVNIKA IN POČAKAJTE NADALJNJA NAVODILA ZDRAVSTVENEGA OSEBJA.

Prosimo, da brez predhodnega dovoljenja ne vstopate v ustanovo in ostanete doma!
Izogibajte se stiku z ostalimi ljudmi in tako preprečite možnost širjenja okužbe.

V primeru potrebe po nujni medicinski pomoči pokličite na številko 112.

Navodila za komunikacijo preko e-pošte

E-pošto običajno pregledujemo dvakrat dnevno: ob začetku in proti koncu delovnega časa.

Prek e-pošte lahko pošljete:

  • naročilo za predpis stalne kronične terapije,
  • naročilo za predpis napotnice za kontrolni pregled pri specialistu (če imate že datum in vaša stara napotnica ne velja več ter ste nam že prinesli star izvid),
  • najavo na pregled v naši ambulanti, ki ne potrebuje triaže (presoje) glede stopnje nujnosti.

Na ta naročila vam bomo odgovorili najkasneje prvi delovni dan po vašem pisanju. Redno pregledujte našo spletno stran www.zd-go.si , kjer so dnevno zapisane tudi naše odsotnosti.

Vaše sporočilo obvezno opremite z imenom, priimkom, rojstnim podatkom, naslovom in vašo telefonsko številko, da vas bomo lahko poklicali v primeru nejasnosti. V primeru nujnih, življenje ogrožajočih stanj pokličite 112 ali obiščite Urgentni center v SBG.

Preko elektronske pošte ne sprejemamo izvidov, slik, fotografij, ne dajemo nobenih zdravstvenih nasvetov in tudi ne posredujemo nobenih informacij o vašem zdravljenju ali zdravju.

preventivni programi